Nyheder

Følg med i hvad der sker i Motionsklubben.

Nyt kontonummer: 

Vi har fået nyt kontonummer pr. 1/8 2022, se mere under "Praktisk" i menulinjen herover eller "Nøgler til MK95 / Ind- og Udmelding" herunder. 

Nyt om genåbning:

MK95 er åbnet igen efter corona. Der udleveres ny nøglebrik, når der er indbetalt kontingent - se mere under punktet "Praktisk" i menulinjen herover.

Kontingentet er fortsat kr. 100,- pr. måned, og betales forud for et halvt år ad gangen den 1/11 og 1/5. Der er mulighed for indmeldelse i skæve perioder, men kontakt bestyrelsen først på mail til MK95@brondby.dk

Vi arbejder fortsat på at få løntrækket tilbage ift. kontingentet, mere info følger. 

Vi skal fortsat passe på os selv, hinanden og samfundet og udvise rettidig omhu i vores adfærd, også når vi træner. Gør derfor pænt rent efter dig i lokalerne, tør redskaberne af og læg dem på plads efter brug. 

Hvor er vores redskaber mon? 

Vi mangler desværre stadig at få nogle af vores redskaber tilbage, efter at de er blevet "lånt" under nedlukningen. Vi vil meget gerne have vores redskaber tilbage, og lover fuld diskretion. Hvis du har lånt redskaber, og ikke længere har adgang til MK95, så skriv en sms til 50544378 og oplys, hvornår du stiller redskaberne foran indgangen. Så sørger vi for, at det kommer på plads. 

Træningsudstyr

Pas godt på vores træningsudstyr, tør maskinerne godt af efter brug (også nederst på maskinerne), og benyt kun lokalerne med indendørs sko, så små-sten og smuds ikke ødelægger vores udstyr. Slip håndtag mm. forsigtigt, så vægtene ikke går i stykker, og så håndtag ikke rammer spejle eller loft. 

Crosstraineren til venstre i kardiorummet bruger ikke strøm, så træd den i gang for at tænde den. Det er muligt at justere længden af sine skridt ved brug, så man bliver mere eller mindre belastet.

Vores sandsække kan bruges til funktionel træning. Søg på "sandbag exercises" eller "sandsæk øvelser" på internettet / youtube, så får du et hav af øvelser, der giver dig en god træning for hele kroppen. Vær forsigtig med at tage de tungeste sandsække til at starte med - du skal nok kunne mærke det alligevel..

Hvis du har brug for instruktion, så kontakt bestyrelsen på MK95@brondby.dk.

Kontakt til bestyrelsen

MK95 har fået en fælles postkasse, som medlemmer, interesserede ansatte og samarbejdspartnere skal henvende sig til.

Mail-adressen hedder: MK95@brondby.dk

Motionsklubben har ligeledes en facebook-side til hurtige informationer, ændringer af hold-træning, spørgsmål fra medlemmer mm. 

Nøgler til MK95 / Ind- og udmelding

Vi har fået nyt nøglesystem (gule brikker) og man skal nu selv indbetale kontingentet via kontooverførsel for et halvt år ad gangen.

Når man har betalt kontingent til reg. 4515 konto 4515859535, og skrevet en mail til MK95@brondby.dk med kopi af kontooverførslen, sørger vi for at give dig besked om, hvornår du kan hente en ny nøglebrik Materielgården.

Hvis du har en gammel (sort) nøglebrik kan du aftale aflevering ved at skrive til MK95@brondby.dk.

Man kan ikke få udleveret nøglebrik ved at kontakte Materielgården uden at have fået besked af bestyrelsen eller uden forudgående aftale.

Vær opmærksom på, at din nøglebrik spærres og skal returneres, hvis du ikke betaler kontingent til tiden. 

Vil du melde dig ud, så kontakt bestyrelsen på mail til MK95@brondby.dk og aftal nærmere. 

Sidst opdateret den 12. august 2022